Thread Tools
Old January 31, 2003, 11:29   #331
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Pekalla on pointti, ennen jos halusi rahaa piti opiskella, nyt pääsee jollain kauppistutkinnolla optiomiljonääriksi...ja ketkäs sitä ympäristöä sotki, otsonia tuhosi ja öljykriisiä järjesti, nih.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old January 31, 2003, 12:24   #332
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
paskat täällä pääse kauppistutkinnollakaan mihinkään. Ehkä korkeintaan paikallisen citymarketin vaateosaston vastaavaks laskemaan kuinka logistisesti saatais saappaita halvemmin kuljetettua nokialta.
Oon käyny tässä luppoaikana vähän noita avoimia kursseja, ja siellä on vaikka mistä virasta jengiä 'hakemassa papereita' (tosin joku vois väittää että eipä niitä papereita oikeen taida saada 5 ov:n arvosesta aiheeseen tutustuttavasta kurssista toim. huom.).. ja on perusteetki ihan kateissa. Nää on näitä kun ei ennen mitään tarvittu, senku meni vaa muna heiluen paikalle niin kahvia ja pullaa kyllä tuotiin ja jos sanoi vielä 'tack så mycket' niin pamahti palkankorotus, ettei vaan meitä suomalaisia pidettäis juntteina koulutettuja kohtaan.
Vittu jos joku on joskus opetellut 80 kasvikuntaa ja latinalaisia nimiä niin se ei ole mun syy jos ei perusasiat OMALTA alalta taitu. Helvetti kenkää sellasille ja paikalle osaavia nuoria!
Mä oon sitten kertakaikkiaan kyllästyny siihen miten tässä maassa ( ja varmaan kyllä muissakin maissa) hoidetaan näitä juttuja.

Sitte hihitellään ja ajellaan kännissä autolla penkkaan ja kusetetaan että hyvätahtoisuuttanihan minä.. niin hyvätahtosuudellahan sitä kännissä ajetaan skidien yli niin just niin!Sit äkkiä moittimaan vaihtoehtoja puolustavia aktivisteja jotka 'tuhosivat takseja', menköön jo itteensä ja polttakoon parit rintsikat, vittu täällä ei mitkään keinot riitä äänen kuuluville saamiseks.
Mutta moittia osataan, olla helvetin kateellisia toisille, vihasia ja sellasta..

toinen juttu on noi palveluammatissa olevat. Voi tsiisus!
Ne vaan murahtelee ja välttelee ja tulee korkeintaan vittuilemaan! Palvelua EI saa, ja jos sattuu olee niin että se ei pääse sua pakoon ja sen on PAKKO auttaa, niin ainakaan se ystävällinen ei ole. Hitto oikeen ottaa päähän, POTKUT heti vaan jos ei homma kiinnosta, kyllä täällä on jengiä joilta se hymy irtoo vaikka vähän vituttaakin ja on menkat. Niitä kiinnostaa työnteko ja se raha! Ei väliä vaikka isukki oiskin kaupan pakkaamopuolella kantamassa lihoja rekasta, mutta potkut sellaselle joka on ammattivihanen siellä töissä. Ei siellä pakko ole olla.
Neuvontaahan ei täällä muutenkaan saa, oletetaan että kaikki pitää tietää, ja jos ei tiedä niin sitte on jotenkin tyhmä tai outo, vaikka sen ammatti ois sua neuvoa. Ja sit otetaan tilaisuudesta kaikki irti ja yritetään kusettaa. Ei helvetti! Mä rupeen joksku konsultiks kaupoille ja muille, vedän siviileis tuol ja otan joka helvetin nimen ylös joka siellä yrmeilee, kusettaa tai välttää hommiaan. Potkut jokaiselle ja kakkoskenttä tilalle! Annetaan vielä oikeen paska työtodistus niin ehkä sitä alkaa sitten miettimään. Ja ilmapiiri paranee, työtehokkuus lisääntyy ja kaikilla on mukavampaa. Ai että mua sitte ottaa just nyt kaikki päähäN!
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 12:43   #333
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
/me kicks Pekka for talking BS *
VJ is offline  
Old January 31, 2003, 12:45   #334
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
Ja toinen juttu on noiden firmojen henkilöstötyypit, tai siis jotku niistä. Mitä helvettiä? Työilmotuksessa kyllä pitää olla 20 vuotta kokemusta JAvasta, vaikka se ei oo niin kauan ollukaan olemassa, ja kaikki muut lyhenteet ja osa selkeesti vähän ite keksittyjäkin. Osaat vielä päälle WWW, HTML, SQL, Perl, C++, kaikki palvelimet, NT, Linux, tutkinto aiheesta ja vähintään 5 vuotta työkokemusta alalta. Ja halutaan NUORIA. Vittu! Jos sulla on tutkinto tosta, vähintään 5 vuotta kokemusta niin etsä enää kovin parikymppinen ole! Toisekseen sitten palkkahan on kilpailukykyinen, eli niin paska että sitä ei tässä kehdata edes ilmottaa, koska se karkottaa oikeet osaajat. Toisekseen vaaditaan joustavuutta, eli suomeks vittumaiset työajat, ja pomo tulee soittamaan keskellä yötäkin hommiin. Jos et tottele, et ole joustava, olet vikisevä kusipää. Sitten on tietysti mielenkiintoiset haasteet, eli vittumaiset asiakkaat, ja mahdottomat vaatimukset. Ja näköala paikka alalta! Se on PARAS! Eli ET ole alalla töissä, vaan siellä liikkeen varastossa.. oikeasti olet siis varastoscenellä ajamassa trukkia, mutta sanotaan että olet oikeen panorama paikan saanu. Siis niin armottoman paskoja yrityksiä, että eihän noita voi ottaa ku vihalla tai huumorilla, tosissaanhan noita EI voi ottaa. Mikseivät samantien vaadi Jeesusta tulemaan takasin maanpinnalle, koska semmosta ihmistä ne ei löydä joka tekee sillä 'kilpailukykysellä' palkalla hommiaan siellä. Kaikki henkilöstötyypit vaihtoon vaan samantien, vitut ne hommiaan osaa. Joko ilmotetaan mitä tarjolla on, tai sitten muutetaan sitä omaa mestaa siten että se oikeasti vastaa sitä ilmotusta.
Ei luvata semmosia mihin tiedetään että ei pystytä. Vai totako siellä personel managmentissa opetetaan? Tuskin. Tai sitten siellä on taas nää 45vee tädit vähä veistelemässä heikolla englannilla niitä, koska nykyäänhän kaikki on enkuks jotta ei kuulosteta junteilta. Jos homman nimike kuulostaa hyvältä, painetaan hemmolle vähän käyntikortteja niin ei se enää palkankorotusta kehtaa kysyä, se on jo tyytyväinen ku voi baarissa sanoa olevansa joku vitun team leader yhen alaisensa kanssa joka sekin on todellisuudessa tasavertanen ku hommia vertaillaan.
Kyllä ois konsulteille hommaa nyt niin paljo ku kehtais tehdä!
Enkä mä tässä mitään työläispaskaa pulputa, vaan ihan yleistä meininkiä, meet sä sitten mihin tahansa kapitalismin mekkaan niin ei ne siellä näitä asioita näin hoida. Nehän naurais tämmöselle meiningille ja juntteina vasta pitäiskin! Uskottavuutta jos haluu, niin sitä ei voi vaan keksii termistöö ja puhua hienoja palavereissa joista puolet on turhia kuitenkin, kunhan kiitellään itseään ja vedetään viineriä. Vittu, niilläkin viinereiden hinnoilla maksettais yhen äijän päiväpalkka! Tää on faktaa myös, kerran olin apulaisena yhessä firmassa ja hain viineriä joka vitun päivä ja donitsia, 13 fim kappalehintaan, kaikille kaks, jengiä oli 11.. siitä voitte laskea, josta puolet meni roskiksee koska eilisiähän ei syödä. No mä aloin viemää niitä sit himaa kyllä. Mut ei helvetti mitä jengiä! Sit piereskellään ja käydään kokoajan röökillä, ja vaikka mäkin röökiä poltan, niin vittu enmä siellä kerran puoles tunnis oo ja kävele käytäville 'kuka tulee röökille'. Sitten siinäkin imutellaan rauhallisesti se 6 minuuttia. Sitä ennen jampat on lopettanut hommat ja alottaa uudestaan, joten työvaje on ainakin 10 minuuttia kerta, eli 20 minsaa tunnista. Tosi tehokasta! Mitäs jos lyhennetään päivät puoleen eikä pidetä niitä vitun röökitaukoja kokoajan, tai jos pidetään niin sit järkätää röökikoppi siihen lähelle mihin mennän imee se röökio ja tullaa takas eikä vietetä mitään sosiaalista hetkeä siellä ja venata että se viiminenki pertti on saanu sen norttinsa loppuun? Mitä jräkeä siinä on? Sitten itketään että meidän etuja tässä viedään, tarvitaan sitä röökiä. Ei sitä röökiä siihen suuhun kukaan pakota, ja toisekseen vaikka oiskin vedettävä niin ei se sitä voi tarkottaa että se vie niin vitusti työajasta pois. Ja sitten ihmetellään ku menee aina ylitöiks.. Ois konsultille kyl hommia, kenkää vaan surutta! Kyllä täällä työvoimaa löytyy joka sektorille ja saadaa vähä tervettä kiertoa ja asennetta niihin hommiin. Mua sitten ottaa päähän oikee että sattuu!

Sitte meillä on noita ulkomaalasia pakolaisia ja muita, osa jotain lääkäreitäki.. miks helvetissä nekin on jotain työttömiä, tai siivoojia? Mitäs järkeä siinä on? Aika hemmetin vähän. Ei tarvi olla kovin einstein niin tajuu et jotain tossa mättää.. se on rahaa hukkaan joka minuutti ku jamppa siivoo jotain Kluuvin käytäviä ihan oikeesti.
Ei, kyllä fakta on se, että meissä se vika on.

Ja helvetti, mitä ne kansanedustajatki aina ku kattoo täysistuntoa niin omissa klaaneissa naureskelee ja puhuu omiaan? Vittu ihanku jossain yläasteella.. siis jos se homma ei kiinnosta, niin siten siellä ei tarvi olla. Eiköhän sinne pari pätevää tyyppiä saada, vaikka oiskin nuoria. Nuortenkin pitäs funtsii, et kaikki paskat päätökset mitä tehään lankeaa just meille, eikä niille jotka lykkää ongelmia. Ne tulee JUST meille ja meidän maksettavaks. Sit ne läskimahat vaa naureskelee siel omissa jengeissään yhen läskeimmän ympärillä joka ei jaksanu liikkua. Ei helevetti!
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 12:46   #335
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
tuomerehu, mikä kohta noista on pulshittiä?
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 12:51   #336
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Olet aivan liian kiihtynyt, siitä tämä vain johtuu.
VJ is offline  
Old January 31, 2003, 12:54   #337
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
JOo, myönnän et jutut on kirjotettu liian kiihkeellä sävyllä.. totta.. mutta se ei muuta faktoja .

Ois ne voinu fiksumminkin kirjottaa.
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 13:00   #338
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
Mutta tää on ihan oikeasti vähän kummallinen maa monissa suhteissa. Monasti se onkin ihan hyvä juttu, mut sit noita negatiivisiakin on. Tää on niin homogeeninen ja sisäänpäin kääntynyt yhteiskunta ettei mitään väliä. Ollaan niin itseriittoisia, vaikka faktat puhuis toista, apua ei pyydetä eikä anneta. Jos jotain ei tiedetä, niin sitä ei ainakaan myönnetä, tai yritetäkään oppia vaan pusketaan menemään vaan, vaikka sitten väärään suuntaan. Jääräpäisyys ei ole negatiivista van sisua! Niinhän se..
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 13:13   #339
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
Enkä mä väitä olevani parempi muita. Tai että tietäisin jotain mitä muut ei jo tiedä. Mutta täällä sitä pidetään jotenkin negatiivisena kun valittaa jostain asiasta. Jos kukaan ei koskaan valita, niin mikään ei myöskään koskaan muutu. Ja kuten oon aikasemminkin sanonut, niin enmä tänne jääkään. Mä menen toiseen yhteiskuntaan joka haluaa käyttää mun taitoja ja tietoja hyväksi. Itseasiassa sain jo työpaikankin ameriikasta, tai no en, harjoittelijan paikan ja senkin äitimuorini suhteilla.. tuli vaan hieman byrokratia ja työlupa-asiat vastaan. Pointti kuitenkin se, että henkilökohtasesti itselleni löytyy parempikin yhteiskunta. Täällä arvostetaan työtä ja se on hyvä, mutta täällä ei oikeasti etene. Kunnianhimo on perseestä ja sellasta. Täällä voit joutua tekemään koko elämäs duunia saamatta ikinä vastakaikua. Täällä voi antaa muttei siitä hyötyä ole. Mä menen tarjoamaan sitä jonnekin, missä uskon että saan takasin jossain vaiheessa. Enkä väitäkään että tietäisin mitä täällä asioille pitäis konkreettisesti tehdä, täällä on pysyvä asennevamma. Se on kai juurtunu jo pitkältä historiasta se semmonen ja saattaa johtua sijainnistammekin, en sitten tiedä... mutta takapajula tää on ja siitä ei pääse mihinkään. Ja ei mikskään muutukaan, koska valittaminen on perseestä ja TYYTYMÄTTÖMIEN hommaa. Tyytymätönhän ei ole kunnianhimoinen, vaan paska tyyppi jolle mikään ei kelpaa. Jep jep..
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 13:17   #340
Rasbelin
Emperor
 
Rasbelin's Avatar
 
Local Time: 16:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Nov 1999
Posts: 3,801
Pekka,

viesteistä voi helposti päätellä kuinka tympääntynyt ja vihastunut olet, joten ymmärrän sinua. Se ei kuitenkaan peittynyt liioimmin asiapuhettasi ja myönnän että nuo vaatimukset mitä ihmiselle asetetaan ovat korkeita. Esim. tekninen tuki pärjäisi monessa tapauksessa vähemmällä kolutuksella, sillä useimmiten ongelmana tuntuisi olevan se että asiakkaiden ja muuten tietokoneavuttomien logiikkaa tulisi ymmärtää paremmin, sillä harvemmin tulee tarvittua kaikkea sitä arsenaalia joku löytyy CV:stä. Lue huviksi vaikka TechTales-sivuston tarinoita. Ne ovat tietenkin siellä huumorin vuoksi, mutta kun olet nauranut loppuun, voit käyttää niitä opetusmateriaalina sillä niistä saa hyviä vinkkejä minkälaista "tekk supporttia" (mikä sana! ) tarvittaisiin tietokoneavuttomille, eli usein tarvitaan eniten malttia. Tottakai on näitä IT-alan töitä joissa tarvitaan enemmän, mutta tuossa yksi esimerkki.

Kassi,

suosittelin Mandrake Linux:ia, sillä siitä on helppo alkaa jus siirtyy Windows'ista. Ei ehkä mikään Corel Linux, mutta ihan ok distro. Olen kokeillut jonkun aikaa yhdellä koneella sitä ja toimi hyvin. Toki valinta on sinun. Hyvä paikka kysyä Linuxin asennukseen liittyviä kysymyksiä on Usenet-ryhmä sfnet.atk.linux.asennus. Ja vielä tuohon bootloader-asiaan ja asennusjärjestykseen, niin suosittelen että ensin asennat Windows'in ja sitten vasta Linuxin, sillä jos LILO on MBR:ssä, tulee Windows korvaamaan sen uudella MBR:llä, jolloin Linuxin käynnistämisestä tulee vaikeampaa, jollei sinulla oli sopivaa buuttimediaa (korppu tai romppu). Ari voinee kertoa loput, sillä minua alkaa jo tympimään ja täytyy mennä takaisin pelaamaan kaverin kanssa.

Ari,

kyllä sinä vielä saat Baggy'n käyttämään Gentoo'ta.
__________________
"Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver
Rasbelin is offline  
Old January 31, 2003, 13:27   #341
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
rasbelin, jooh, esim tekniseen tukeen tarvitaan lähinnä sitä kuuluisaa malttia ja kärsivällisyyttä, eikai ne ihmiset sinne huvikseen soittele ja sellasta. Onhan se kyllä hermoja raastavaa itsekin jonkun aikaa sitä tehneenä voin sanoa.. Mutta sellasta se on . Enkä nyt niin noita vaatimuksia.. vaikka kovathan ne täällä on, mutta tough luck, semmosta se on.

Tää on vaan semmonen epäonnistumisen pelkäämisen kulttuurin luvattu maa. Ei saa epäonnistua tai on jotenkin huono tai homo. Ja kun ei saa epäonnistua, niin eipä sitten koskaan pistetäkään likoon itteänsä ja yritetä, mitä lie muutkin siitä ajattelee! Se on resepti ikuiseen junnaamiseen. Ei täällä kannusteta, täällä pelotellaan. Tosin se pelko on kaikkien omassa päässä.
Sitten jos joku onnistuu nii ollaan kateellisia 'mikäs pelle toikin on' tai jotain sinnepäin. Vähintään huijari se on ja sitä pitää vihata. Paljon simppelimpää olla vaan yrittämättä ja vetää normaalia rataa eteenpäin. Siksi me olemme takapajula, ja tullaan aina olemaankin. Nyt vasta ihmiset on heräämässä siihen, että täällä on oikeasti kallista. Mitäs ne on sitte aatellu kun ulkomailla ihan sama minne menee on aina edukasta? Siks että ne on lomalla niin ne on laskenu hinnat sitä varten? Vai että paikallinen väestö on niin köyhää? Ei ei ei...
Noh se on jo toinen keskustelu ja se on vähä kaksteränen miekka ja sellasta.
Mutta kertoo vaan siitä, että ihmiset on niin sisäsiittosta täällä että ei mitään väliä, onneks netti nyt vähän avartaa joidenkin mieltä. Täällä tyydytään, täällä ollaan samaa mieltä tai hiljaa, tai sitten eri mieltä ja käydään päälle. Eikä se siitä miksikään myöskään muutu.
Täällä pitäis kannustaa, tsempata ja sellasta eikä murista ja möreillä kokoajan, ja jos ei muuta ni ainakin salaa vihata kaikkia.
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 13:28   #342
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
paskat täällä pääse kauppistutkinnollakaan mihinkään. Ehkä korkeintaan paikallisen citymarketin vaateosaston vastaavaks laskemaan kuinka logistisesti saatais saappaita halvemmin kuljetettua nokialta.
Oon käyny tässä luppoaikana vähän noita avoimia kursseja, ja siellä on vaikka mistä virasta jengiä 'hakemassa papereita' (tosin joku vois väittää että eipä niitä papereita oikeen taida saada 5 ov:n arvosesta aiheeseen tutustuttavasta kurssista toim. huom.).. ja on perusteetki ihan kateissa. Nää on näitä kun ei ennen mitään tarvittu, senku meni vaa muna heiluen paikalle niin kahvia ja pullaa kyllä tuotiin ja jos sanoi vielä 'tack så mycket' niin pamahti palkankorotus, ettei vaan meitä suomalaisia pidettäis juntteina koulutettuja kohtaan.
Vittu jos joku on joskus opetellut 80 kasvikuntaa ja latinalaisia nimiä niin se ei ole mun syy jos ei perusasiat OMALTA alalta taitu. Helvetti kenkää sellasille ja paikalle osaavia nuoria!
Mä oon sitten kertakaikkiaan kyllästyny siihen miten tässä maassa ( ja varmaan kyllä muissakin maissa) hoidetaan näitä juttuja.

Sitte hihitellään ja ajellaan kännissä autolla penkkaan ja kusetetaan että hyvätahtoisuuttanihan minä.. niin hyvätahtosuudellahan sitä kännissä ajetaan skidien yli niin just niin!Sit äkkiä moittimaan vaihtoehtoja puolustavia aktivisteja jotka 'tuhosivat takseja', menköön jo itteensä ja polttakoon parit rintsikat, vittu täällä ei mitkään keinot riitä äänen kuuluville saamiseks.
Mutta moittia osataan, olla helvetin kateellisia toisille, vihasia ja sellasta..

toinen juttu on noi palveluammatissa olevat. Voi tsiisus!
Ne vaan murahtelee ja välttelee ja tulee korkeintaan vittuilemaan! Palvelua EI saa, ja jos sattuu olee niin että se ei pääse sua pakoon ja sen on PAKKO auttaa, niin ainakaan se ystävällinen ei ole. Hitto oikeen ottaa päähän, POTKUT heti vaan jos ei homma kiinnosta, kyllä täällä on jengiä joilta se hymy irtoo vaikka vähän vituttaakin ja on menkat. Niitä kiinnostaa työnteko ja se raha! Ei väliä vaikka isukki oiskin kaupan pakkaamopuolella kantamassa lihoja rekasta, mutta potkut sellaselle joka on ammattivihanen siellä töissä. Ei siellä pakko ole olla.
Neuvontaahan ei täällä muutenkaan saa, oletetaan että kaikki pitää tietää, ja jos ei tiedä niin sitte on jotenkin tyhmä tai outo, vaikka sen ammatti ois sua neuvoa. Ja sit otetaan tilaisuudesta kaikki irti ja yritetään kusettaa. Ei helvetti! Mä rupeen joksku konsultiks kaupoille ja muille, vedän siviileis tuol ja otan joka helvetin nimen ylös joka siellä yrmeilee, kusettaa tai välttää hommiaan. Potkut jokaiselle ja kakkoskenttä tilalle! Annetaan vielä oikeen paska työtodistus niin ehkä sitä alkaa sitten miettimään. Ja ilmapiiri paranee, työtehokkuus lisääntyy ja kaikilla on mukavampaa. Ai että mua sitte ottaa just nyt kaikki päähäN!

-- >

Paskat tällä kauppakorkeakoulun tutkinnolla mihinkään pääsee.
Ehkä korkeintaan paikallisen Citymarketin vaateosaston vastaavaksi
laskemaan, kuinka saataisiin logistisesti halvemmalla kumisaappaita
Nokian tehtaalta rahdattua. Olen käynyt luppoajalla jonkin verran avoimia
kursseja, ja siellä on vaikka mistä virasta jengiä "hakemassa papereita"
(tosin joku vois väittää että eipä niitä papereita oikeen taida saada 5 ov:n
arvosesta aiheeseen tutustuttavasta kurssista toim. huom.)...
Sitten on perusteetkin ihan kateissa. Nää on näitä kun ei ennen mitään
tarvittu, tarvitsi vain mennä kopeasti ylpeillen paikalle niin kahvia ja pullaa
kyllä tuotiin ja jos sanoi vielä 'tack så mycket' niin pamahti palkankorotus,
ettei vaan meitä suomalaisia pidettäis juntteina koulutettuja kohtaan.

Jos joku on joskus opetellut 80 kasvikuntaa ja latinalaisia nimiä niin ei ne kyllä
mitään valioyksilöitä ole, jos ei edes OMALTA alalta PERUSASIAT taitu.
Kenkää tuollaisille, tilalle jotain osaavaa henkilöstöä!

Olen oikeastaan kertakaikkisen kyllästynyt siihen miten tässä maassa
(ja varmaankin muuallakin, ei sen puoleen) vastaava henkilöstö juttujaan hoitelee...

Sitten sitä hihitellään ja kännissä ajellaan autolla penkkaan ja kusetetaan
jotain ihmeellistä, että "hyväntahtoisuuttanihan minä"... nii-in, hyväntahtoisuudella
sitä lasten yli ajellaan, juuri näin. Sitten sitä vaan äkkiä moittimaan
vaihtoehtoja puolustavia aktivisteja jotka 'kännissä tuhosivat takseja',
kun samaistetaan jonkun IL:n lehtijutun perusteella nämä teot omiin
nuoruudentyperyyksiinsä... menisivät jo itseensä, eihän täällä enää
mitkään keinot riitä äänen kuuluville saamiseksi. Mutta syyllistää osataan,
olla helvetin kateellisia toisille, vihaisia, suuttuneita... sen sellaista kivaa.

etc, etc.

MUCH better.
VJ is offline  
Old January 31, 2003, 13:32   #343
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
Oikeasti aloit kielioppia korjaamaan? Olisit sitten tehnyt sen oikein loppuun asti.

Noh joo, point taken. Toisaalta vitun lateleminen kyllä pistää kuulostamaan vähän juntilta, joten ne oli hyvä pointsi.
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 13:40   #344
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Okeiiii, kuka antoi Pekalle url:in ranttigeneraattoriin?

Jaa että Windows ensin? Hmm, kuulostaa järkeenkäyvältä, sitä paitsi ajattelinkin aluksi että esimerkiksi animen katsonnat ja pelit hoitaisin Windowsin puolelta (puhtaasti sen takia että se varmaan olisi aavistuksen verran helpompaa) ja irkkaukset, tekstinkäsittelyt ja ehkä muut pelit tekisin Linuxin puolelta. Koska kuitenkin jos rupeaisin pelkän Linuxin käyttäjäksi yhtäkkiä neljän vuoden jälkeen, niin olisin takuulla ihan pihalla. Jos Linux kuitenkin tekee lopulta samat asiat kuin Windows mutta paremmin, niin tietysti siirryn kokopäiväiseksi Linuxin käyttäjäksi.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old January 31, 2003, 13:43   #345
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
kunhan harjoitan kauan sitten unohdettua taidetta, sananvapautta. Ehkä hiukan vaihtelevalla menestyksellä, mutta kuitenkin.
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 14:01   #346
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Quote:
Oikeasti aloit kielioppia korjaamaan? Olisit sitten tehnyt sen oikein loppuun asti.
Kielioppia ei tarvitse prikulleen noudattaa, mutta rivivälit ja epämääräisten "niinkun",
"mutta", "sillo", ja kirosanojen hokeminen pistivät tuosta ranttiparodiointia,
en tiedä oliko tahallista vai tahatonta.

Quote:
kunhan harjoitan kauan sitten unohdettua taidetta, sananvapautta. Ehkä hiukan vaihtelevalla menestyksellä, mutta kuitenkin.
Muistuttaa sen 1984:ssä olevan hyypän päiväkirjan alkua. (no offence )
VJ is offline  
Old January 31, 2003, 14:06   #347
Pekka
Emperor
 
Pekka's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Xrr ZRRRRRRR!!
Posts: 6,484
Kenen? Tarkotatko Orwellia? Vai siis?

Juu, mulla aivot sumenee raivosta ja sitten sormet vaan käy eikä ajatus kulje, tai mieti ulkoasua niinkään. Mutta semmosta se on.
__________________
In da butt.
"Do not worry if others do not understand you. Instead worry if you do not understand others." - Confucius
THE UNDEFEATED SUPERCITIZEN w:4 t:2 l:1 (DON'T ASK!)
"God is dead" - Nietzsche. "Nietzsche is dead" - God.
Pekka is offline  
Old January 31, 2003, 17:52   #348
Rasbelin
Emperor
 
Rasbelin's Avatar
 
Local Time: 16:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Nov 1999
Posts: 3,801
Valitettavasti silmät harottavat jo niin paljon että luen kunnolla teidän (Pekka ja Tuome) pitkät viestit huomenna, sillä tuossa oli kyllä asiaa ja muutenkin voisin kommentoida. Kassi, asiasta enemmän huomenna. En halua mennä vahingossa sanomaan että sinun tulee tyhjentää BIOS, eikä kiintolevyä. Tai jotain muuta hullua...

Hyvää yötä!
__________________
"Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver
Rasbelin is offline  
Old January 31, 2003, 18:39   #349
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Ei tuolla Linux-asialla mikään kiirus ole, se on ajankohtainen vasta noin kuukauden sisään kun saan sen koneen tänne.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old January 31, 2003, 19:31   #350
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Quote:
Kenen? Tarkotatko Orwellia? Vai siis?
Romaanin päähenkilöä tarkoitin...
VJ is offline  
Old January 31, 2003, 20:03   #351
Ari Rahikkala
King
 
Ari Rahikkala's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Oct 1999
Location: Shireroth
Posts: 2,792
Quote:
Originally posted by Kassiopeia
Jaa että Windows ensin? Hmm, kuulostaa järkeenkäyvältä, sitä paitsi ajattelinkin aluksi että esimerkiksi animen katsonnat ja pelit hoitaisin Windowsin puolelta (puhtaasti sen takia että se varmaan olisi aavistuksen verran helpompaa) ja irkkaukset, tekstinkäsittelyt ja ehkä muut pelit tekisin Linuxin puolelta. Koska kuitenkin jos rupeaisin pelkän Linuxin käyttäjäksi yhtäkkiä neljän vuoden jälkeen, niin olisin takuulla ihan pihalla. Jos Linux kuitenkin tekee lopulta samat asiat kuin Windows mutta paremmin, niin tietysti siirryn kokopäiväiseksi Linuxin käyttäjäksi.
Muuten hyvä idea mutta et tule todellakaan pitämään jatkuvasta reboottailusta... vaikka siis ei siinä, olethan harjoittanut käynnistelyä aika paljon muutenkin ( ) mutta yleisesti ottaen... niin. En minä tiedä. Tee mitä tahdot. Minä taidan tehdä niin että en yritäkään antaa järkeviä kommentteja asiasta spontaanisti, vastaan vain kysymyksiisi sitä mukaa kuin niitä tulee .
__________________
This is Shireroth, and Giant Squid will brutally murder me if I ever remove this link from my signature | In the end it won't be love that saves us, it will be mathematics | So many people have this concept of God the Avenger. I see God as the ultimate sense of humor -- SlowwHand
Ari Rahikkala is offline  
Old January 31, 2003, 20:06   #352
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Kohta tämäkin on spämmätty loppuun... näin se homma vaan etenee.
VJ is offline  
Old January 31, 2003, 20:44   #353
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Quote:
Originally posted by Ari Rahikkala
Muuten hyvä idea mutta et tule todellakaan pitämään jatkuvasta reboottailusta... vaikka siis ei siinä, olethan harjoittanut käynnistelyä aika paljon muutenkin ( ) mutta yleisesti ottaen... niin. En minä tiedä. Tee mitä tahdot. Minä taidan tehdä niin että en yritäkään antaa järkeviä kommentteja asiasta spontaanisti, vastaan vain kysymyksiisi sitä mukaa kuin niitä tulee .
Noh, joo, katsotaan nyt, kun en kuitenkaan ole ainoa käyttäjä enkä todellakaan aio kouluttaa muuta perhettä käyttämään uutta käyttöjärjestelmää (entisenkin kanssa ongelmia) niin se Windows on kuitenkin joka tapauksessa asennettava.

Jos minulla on kiintolevyllä vaikkapa videotiedostoja , niin voinko räpeltää samoja filuja molempien käyttisten kautta vai onko ne aina oltava sille ao. käyttikselle osoitetulla alueella? Vai saako sinne levylle sellaisen 'puolueettoman' alueen jossa on pelkkää perusdataa?
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old February 1, 2003, 02:39   #354
Kristalli
Settler
 
Kristalli's Avatar
 
Local Time: 16:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Feb 2002
Location: Turku, Finland
Posts: 2
Mun neuvo: unohda se koko linux kunnes kone on sun ikiomas

Ps. koulussa on linux ja en tajuu siitä mitään...oiskohan jossain manuaalia?
__________________
"Miksi ostaa koko lehmä, kun maitoa saa tölkeissä." - Birger Grönholm, fysiikanopettajani lukiossa

"Why buy a whole cow, when milk comes in jars." - Birger Grönholm, my physics teacher at 11th grade
Kristalli is offline  
Old February 1, 2003, 07:31   #355
Rasbelin
Emperor
 
Rasbelin's Avatar
 
Local Time: 16:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Nov 1999
Posts: 3,801
Kristalli,

mitä distroa yliopisto käyttää? SOT-Linux, Debian tai Red Hat ovat minun arvauksia. Voisit silloin tarkistaa netistä online-manuaalista jos tarvitset apua.

TEF,

tuo käytönjako kuulostaa ihan järkevältä pelien kannalta. Mitä tuohon osiointiin tulee, niin tässä olisi minun ehdotus (jos 80 Gb:n kiintolevy).

MBR: LILO
C:\ FAT32 Primary - ~45 Gb (tiedostoja, videoita, MP3, yms)
Extended ~35 Gb
D:\ NTFS 2.1 - ~20 Gb (ohjelmat sekä Win XP-käyttis)
/boot raiser3 - 20-30 Mb tai 1 datayksikkö (Linuxin /boot-osio)
Swap - koko ~ RAM
/ (root) - ~15 Gb (ohjelmat, tiedostot ja OS)

Kuulostaa varmaan lähes heprealta. Myös käyttämäsi Windows vaikuttaa osiointiin ja myös sinun tilantarve sekalaisille tiedostoille ("perusdata").
__________________
"Kids, don't listen to uncle Solver unless you want your parents to spank you." - Solver
Rasbelin is offline  
Old February 1, 2003, 07:44   #356
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Hmmm... eikun pohdiskelin vain että videoille, mp3sille yms. pitäisi olla ainakin 50 - 60 gigaa tilaa, ja käyttöjärjestelmät, pelit ja ohjelmat muille osioille... Koska nyt tuossahan on annettu hurjat 35 gigaa käyttiksille ja ohjelmille.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old February 1, 2003, 08:06   #357
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Quote:
eikun pohdiskelin vain että videoille, mp3sille yms. pitäisi olla ainakin 50 - 60 gigaa tilaa
VJ is offline  
Old February 1, 2003, 08:25   #358
Anodyne
Prince
 
Anodyne's Avatar
 
Local Time: 16:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jan 2001
Location: Being perverse is bad.
Posts: 540
No hei. Yksi kunnon leffa vie jo puoltoista gigaa.
__________________
You make my life and times
A book of bluesy Saturdays
Anodyne is offline  
Old February 1, 2003, 08:35   #359
Kassiopeia
Alpha Centauri Democracy GameGalCiv Apolyton EmpireApolyton Storywriters' GuildCivilization II Democracy GameApolytoners Hall of FameACDG3 Spartans
Emperor
 
Kassiopeia's Avatar
 
Local Time: 17:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Jul 2001
Location: Aperture Science Enrichment Center
Posts: 8,638
Aivan. Tavallinen elokuvan DVD-rippi on jo 2 x 700 MB. Yksi 26-osainen animesarja vie keskimäärin 4 - 5 gigatavua tilaa. Mp3-tiedostoihin menee varmasti ainakin viitisen gigaa.
__________________
Cake and grief counseling will be available at the conclusion of the test. Thank you for helping us help you help us all!
Kassiopeia is offline  
Old February 1, 2003, 08:49   #360
VJ
King
 
VJ's Avatar
 
Local Time: 14:22
Local Date: November 1, 2010
Join Date: Dec 2001
Location: Helsinki
Posts: 2,247
Quote:
No hei. Yksi kunnon leffa vie jo puoltoista gigaa.
No hei hei. Kuka ihme nyt katsoisi leffoja tietokoneelta?
VJ is offline  
 

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:22.


Design by Vjacheslav Trushkin, color scheme by ColorizeIt!.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Apolyton Civilization Site | Copyright © The Apolyton Team